Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!
Номер гарячої лінії Рівненського центру ПТО ДСЗ: +38 063-325-64-47
ел.пошта cpto@cpto.rv.ua
контакт-центр Державної служби зайнятості: +380 800 600 288
Перелік ліцензованих професій Рівненського центру ПТО ДСЗ
Назва професії | Термін навчання, місяців |
Професійно-технічне навчання | |
Адміністратор | 5,6 |
Бармен | 3,6 |
Бляхар | 5 |
Бондар | 6 |
Верстатник деревообробних верстатів | 2,7 |
Взуттьовик з ремонту взуття | 3,4 |
Виробник художніх виробів з лози | 4,3 |
Вишивальник | 3,7 |
Візажист | 5 |
В’язальник трикотажних виробів та полотна | 2,4 |
Водій мототранспортних засобів, категорія А | 2 |
Водій автотранспортних засобів, категорія В | 2 |
Водій автотранспортних засобів, категорія С1 | 2,5 |
Водій автотранспортних засобів, категорія С | 2,5 |
Діловод | 4,7 |
Електрозварник ручного зварювання | 5,1 |
Закрійник | 4,5 |
Комплектувальник меблів | 1,9 |
Косметик | 6 |
Касир торговельного залу | 5,3 |
Касир (на ПОУ) | 2,9 |
Квіткар | 2,3 |
Коваль ручного кування | 5 |
Кухар | 3,8 |
Кравець | 3,2 |
Лицювальник-плиточник | 5 |
Манікюрник | 3,4 |
Машиніст (кочегар) котельні | 3,2 |
Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими | 3 |
Муляр | 4,4 |
Оператор комп’ютерної верстки | 5,2 |
Оператор котельні | 4 |
Офіціант | 5,5 |
Педикюрник | 3,2 |
Перукар (перукар-модельєр) | 4,9 |
Покоївка | 3,6 |
Продавець продовольчих товарів | 5 |
Продавець непродовольчих товарів | 5,7 |
Продавець (з лотка, на ринку) | 2,6 |
Рихтувальник кузовів | 4,7 |
Робітник зеленого будівництва | 2 |
Секретар керівника (організації, підприємства, установи) | 5,6 |
Слюсар-ремонтник | 5,5 |
Слюсар з ремонту КТЗ | 5 |
Столяр будівельний | 5,3 |
Токар | 5,5 |
Фрезерувальник | 5,2 |
Швачка | 3 |
Штукатур | 3,8 |
Перепідготовка | |
Бляхар | 2,8 |
Бондар | 6 |
Верстатник деревообробних верстатів | 2,7 |
Взуттьовик з ремонту взуття | 2,9 |
Виробник художніх виробів з лози | 4,3 |
Вишивальник | 2,4 |
В’язальник трикотажних виробів та полотна | 1,4 |
Водій мототранспортних засобів, категорія А | 2 |
Водій автотранспортних засобів, категорія С | 2,5 |
Діловод | 2,9 |
Закрійник | 2,8 |
Комплектувальник меблів | 1,9 |
Касир торговельного залу | 4,5 |
Касир (на ПОУ) | 1,8 |
Квіткар | 1,8 |
Коваль ручного кування | 2,8 |
Кравець | 3,2 |
Кухар | 3,8 |
Лицювальник-плиточник | 5 |
Майстер ресторанного обслуговування | 4,7 |
Машиніст автогрейдера | 3 |
Монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування | 5,2 |
Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими | 3 |
Муляр | 4,4 |
Оператор комп’ютерної верстки | 5,2 |
Оператор інформаційно-комунікаційних мереж | 5 |
Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення | 4,7 |
Продавець продовольчих товарів | 4 |
Продавець непродовольчих товарів | 4 |
Секретар керівника (організації, підприємства, установи) | 3,2 |
Слюсар-ремонтник | 5,5 |
Слюсар з ремонту КТЗ | 5 |
Столяр будівельний | 5 |
Токар | 5,5 |
Штукатур | 3,8 |
Підвищення кваліфікації | |
Бармен | 3,6 |
Бляхар | 3 |
Бондар | 2 |
Верстатник деревообробних верстатів | 3,6 |
Верстатник широкого профілю | 3,8 |
Взуттьовик з ремонту взуття | 1 |
Виробник художніх виробів з лози | 3 |
Вишивальник | 4,4 |
В’язальник трикотажних виробів та полотна | 2,7 |
Водій автотранспортних засобів, категорія | 2,5 |
Водій автотранспортних засобів, категорія С1 | 1,5 |
Водій автотранспортних засобів, категорія С | 2,5 |
Водій автотранспортних засобів, категорія ВЕ | 1,5 |
Водій автотранспортних засобів, категорія СЕ | 1,5 |
Водій автотранспортних засобів, категорія Д | 2 |
Водій автотранспортних засобів, категорія С1Е | 1,5 |
Закрійник | 4,3 |
Комплектувальник меблів | 1,3 |
Касир торговельного залу | 2,7 |
Квіткар | 3 |
Коваль ручного кування | 2,1 |
Кондитер | 4,6 |
Кравець | 5,4 |
Лицювальник-плиточник | 2,7 |
Манікюрник | 2,3 |
Муляр | 2,7 |
Оператор комп’ютерної верстки | 3,5 |
Оператор котельні | 1,6 |
Офіціант | 3,1 |
Педикюрник | 1,7 |
Перукар (перукар-модельєр) | 3,7 |
Продавець продовольчих товарів | 2,7 |
Продавець непродовольчих товарів | 3 |
Рибовод (кваліфікований робітник) | 3,1 |
Рихтувальник кузовів | 4,8 |
Робітник зеленого будівництва | 0,9 |
Слюсар-ремонтник | 2 |
Слюсар з ремонту КТЗ | 2,9 |
Столяр будівельний | 2,8 |
Токар | 3,4 |
Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорія А2 | 2 |
Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорія В1 | 1,6 |
Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорія В3 | 1,4 |
Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорія С | 1,4 |
Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорія D1 | 1,2 |
Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорія Е1 | 1,2 |
Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорія Е2 | 1,2 |
Фрезерувальник | 3,4 |
Штукатур | 2,3 |
Підвищення кваліфікації за освітніми програмами
для організації навчання Рівненського центру ПТО ДСЗ
Напрями | Термін навчання, місяців |
Використання інформаційних технологій у професійній діяльності | 0,30 |
Комп’ютерна грамотність відповідно до Рамки цифрових компетентностей для громадян України | 0,30 |
Створення додатків в середовищі Unity 3D на С# | 3,20 |
Тестування програмного забезпечення | 2,10 |
Організація обліку матеріальних цінностей з використанням комп’ютерних програм | 0,70 |
Робота з програми комп’ютерної графіки «АutoCAD» та «АrchiCAD» | 3,20 |
Практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження web-вузла | 3,20 |
Створення тривимірної графіки у програмі «Autodesk 3ds МАХ» | 3,20 |
Основи комп’ютерної графіки та web-дизайну | 2,20 |
Сучасні технології обробки тестової та графічної інформації | 2,00 |
Основи цифрової фотографії (для початківців) | 0,40 |
Комп’ютеризований бухгалтерський облік | 1,10 |
Керування БПЛА (дроном): теорія та практика | 0.20 |
Керування агродроном під час виконання сільськогосподарських робіт | 0.20 |
Виконання робіт на сучасних реєстраторах розрахункових операцій | 0,50 |
Організація торгівлі будівельними, господарчими та електропобутовими товарами | 2,10 |
Організація та технологія ведення торговельних процесів | 1,00 |
Організація праці на підприємствах роздрібної торгівлі відповідно до нормативних вимог | 0,30 |
Сучасні технології у мистецтві карвінгу | 0,50 |
Сучасна теорія і практика організації харчування дітей в ЗОШ | 0,50 |
Сучасна теорія та практика обслуговування гостей кафе, бару та ресторану (для барменів, кухарів) | 1,20 |
Організація обслуговування відпочиваючих в санаторно-оздоровчих комплексах | 0,70 |
Організація харчування дітей в санаторно-оздоровчих комплексах | 0,70 |
Організація обслуговування відвідувачів в закладах громадського харчування | 0,50 |
Організація обслуговування урочистих заходів в закладах ресторанного господарства (для кухарів) | 0,70 |
Освоєння технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням автоматичних ліній | 2,10 |
Новітні технології приготування кави та кавових напоїв | 0,40 |
Сучасні технології приготування борошняних кондитерських виробів | 1,00 |
Технології виготовлення твердих сирів | 0,30 |
Впровадження нових технологій переробки, зберігання та консервування плодів та ягід на підприємстві АПК | 0,50 |
Дотримання вимог охорони праці та гігієни в закладах дитячого харчування | 0,30 |
Організація харчування в шкільних їдальнях та основи системи ХАССП (НАССР) | 0,30 |
Вивчення нової техніки і прогресивних технологій вирощування та захисту основних сільськогосподарських культур | 0,30 |
Технології виробництва основних видів сільськогосподарської продукції в особистих селянських господарствах | 0,30 |
Сучасні технології підготовки полів та насіння сільськогосподарських культур до посіву. Посів (садіння), догляд та збирання врожаю | 0,50 |
Нові технології вирощування сільськогосподарських культур з використанням сучасної сільгосптехніки | 0,30 |
Сучасні технології та комплекс машин для вирощування основних сільськогосподарських культур (для трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва) | 0,50 |
Технічне обслуговування і ремонт сучасної сільськогосподарської техніки | 0,50 |
Засоби підвищення врожайності основних сільськогосподарських культур | 0,30 |
Сучасні вимоги до організації та ведення робіт на підприємствах АПК | 0,60 |
Технічна експлуатація машин, механізмів та обладнання при видобутку торфу (для механізаторів) | 1,00 |
Основи овочівництва відкритого та закритого грунту | 0,50 |
Нові технології обробки качанів кукурудзи | 0,30 |
Сучасні технології збирання та зберігання кукурудзи на підприємствах АПК | 0,30 |
Нові технології вирощування овочевих культур родини «Капустяні» | 0,30 |
Новітні прогресивні технології обробітку посівів цукрового буряка | 0,50 |
Нові технології вирощування хмелю на підприємствах АПК | 0,30 |
Сучасні технології вирощування та обробки хмелю органічними речовинами | 0,50 |
Технологія вирощування, догляду, зберігання та доробки шишок хмелю | 0,30 |
Організація роботи на зернотоках | 0,50 |
Технологія заготівлі та зберігання сіна на підприємствах АПК | 0,30 |
Cучасні технології вирощування розсади та овочевих культур в умовах закритого та відкритого грунту | 0,50 |
Технології вирощування плодово-ягідних культур та безпека проведення робіт | 0,50 |
Догляд за садом у весняний період у фермерських господарствах | 0,30 |
Догляд за бджолами і одержаною від них продукцією | 0,30 |
Основи бджільництва | 1,10 |
Розведення та вирощування прісноводної риби | 0,50 |
Літньо-табірне утримання великої рогатої худоби | 0,30 |
Новітні технології утримання великої рогатої худоби на підприємствах АПК | 0,30 |
Вивчення сучасних технологій обробітку цикорію | 0,30 |
Технологія вирощування біоенергетичних культур | 0,70 |
Заготівля, збереження та здача в переробку цукросировини | 0,50 |
Інтенсивні методи ведення тваринництва на підприємствах АПК | 0,30 |
Догляд за великою рогатою худобою на тваринницьких фермах | 0,30 |
Вирощування посадкового матеріалу: сіянців, саджанців та догляд за ними | 0,70 |
Технологічні особливості робіт в лісовому господарстві | 0,30 |
Посадка лісових культур та догляд за ними | 0,30 |
Виконання підсобних робіт у сільському господарстві | 0,50 |
Експлуатація і ремонт сільськогосподарської техніки | 0,30 |
Заготівля та зберігання грибів та лісових ягід | 0,30 |
Робітник на лісокультурних (лісогосподарських роботах) | 1,20 |
Технологія вирощування овочів та безпека проведення робіт у тепличному господарстві | 0,50 |
Вирощування лісових культур та безпека проведення лісокультурних робіт | 0,50 |
Сучасні технології вирощування ягідних культур | 0,30 |
Заготівля молочної сировини у населення | 0,30 |
Сучасні технології посадки лісових культур та догляд за ними | 0,30 |
Сезонне технічне обслуговування тракторів та сільськогосподарських машин | 1,00 |
Сучасні технології підготовки насіння та захисту посівів на підприємствах АПК | 0,30 |
Шляхи підвищення врожайності сільськогосподарських культур | 0,50 |
Технології вирощування плодово-ягідних культур та аспекти органічного виробництва їх продукції | 0,50 |
Технологія утримання та відгодівлі свиней | 0,50 |
Правила відбору та підготовки корів до машинного доїння | 0,50 |
Особливості вирощування озимого ріпаку | 0,30 |
Сучасні підходи до захисту сільськогосподарських культур від шкідників | 0,30 |
Навчання операторів котелень та машиністів кочегарів з будови та безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів в обсязі виробничих інструкцій та інструкцій з охорони праці | 0,30 |
Сучасні вимоги охорони праці на робочому місці | 0,30 |
Безпечні методи та прийоми обслуговування котелень | 0,30 |
Експлуатація сучасних видів великогабаритних транспортних засобів вітчизняного та закордонного виробництва | 0,50 |
Експлуатація великогабаритного вантажного автотранспорту | 0,30 |
Основи технології виробництва цегли | 0,30 |
Сучасні технології виробництва глиняної та пресованої цегли | 0,50 |
Сучасні технології виробництва глиняної та силікатної цегли | 0,50 |
Технологія виробництва цегли з випаленої глини | 0,60 |
Технологія виробництва цегли на сезонному цегельному заводі | 0,70 |
Облік та збереження цукросировини на цукровому заводі | 0,30 |
Технологічний контроль та аналіз у цукроварінні | 5,00 |
Технологічні особливості виготовлення натуральних овочевих консервів на овочепереробних підприємствах | 0,30 |
Технологічні особливості виконання фасувальних робіт | 0,50 |
Технологічні особливості виробництва морозива | 0,30 |
Сучасні технології та устаткування для виготовлення, формування та різання цегли | 0,50 |
Сучасні технології виготовлення натуральних овочевих консервів | 0,70 |
Технологічні особливості виробництва керамічної цегли | 0,50 |
Технології виробництва цегли з випаленої глини та дотримання вимог охорони праці | 0,50 |
Зернопереробка, виробництво круп і комбікормів | 0,30 |
Організація праці на робочих місцях на підприємствах з переробки молока | 0,30 |
Технології переробки риби та рибної продукції | 1,00 |
Технологічні особливості виготовлення натуральних овочевих консервів на овочепереробних підприємствах | 0,30 |
Техніка виконання бланшувальних та варильних робіт | 1,90 |
Технологія обробки легкого одягу | 3,00 |
Технологія обробки спеціального одягу | 3,00 |
Технологія приготування напівфабрикатів з пісочного та вафельного тіста, виробництво сухарів та сухого печива | 0,50 |
Новітні технології виконання мулярних, лицювальних та плиткових робіт | 0,50 |
Сучасні технології оздоблювальних, лицювально-плиточних робіт | 2,10 |
Новітні технології виконання мулярних робіт | 0,50 |
Виконання підсобних робіт у будівельній галузі | 0,30 |
Сучасні технології монтажу гіпсокартону | 0,70 |
Монтажник віконних та дверних конструкцій | 0,40 |
Особливості виконання робіт на сучасних деревообробних верстатах | 0,50 |
Технологія збирання корпусних меблів | 0,30 |
Виготовлення виробів з лози | 0,50 |
Виготовлення арматури з бляхи | 1,30 |
Ремонт і технічне обслуговування машин та устаткування промислового призначення | 0,50 |
Технології обробки бурштину | 2,50 |
Обробка природного каменю | 0,40 |
Новітні технології швейного виробництва та художнього оздоблення одягу | 0,30 |
Виготовлення одноразового одягу для хімічного захисту | 0,30 |
Технологічні особливості пошиття одноразового медичного одягу | 0,50 |
Технологія виготовлення та оздоблення матеріалів одягового та інтер’єрного призначення на сучасних видах швейного обладнання | 1,40 |
Технологія виготовлення спецодягу | 1,50 |
Використання сучасних інноваційних технологій при виготовленні швейних виробів | 2,00 |
Використання сучасних технологій у швейному виробництві | 0,30 |
Сучасні технології з косметології, макіяжу, візажу, перукарських послуг для салонів краси | 2,20 |
Сучасні технології обслуговування клієнтів в салоні краси (манікюрні та педикюрні послуги | 3,20 |
Сучасні технології обслуговування клієнтів в салоні краси (перукарські послуги) | 3,20 |
Надання сучасних перукарських послуг | 3,20 |
Техніка виконання сучасних чоловічих та жіночих стрижок | 1,70 |
Надання соціальних послуг різним категоріям населення | 0,50 |
Виконання робіт під час будівництва та ремонту автомобільних доріг | 0,30 |
Сучасні технології ландшафтного дизайну, благоустрою та озеленення території | 1,40 |
Підприємець-початківець | 0,50 |
Порядок подачі електронної звітності та обсяг розрахункових операцій в органи ДПС | 0,30 |
Соціальні робітники (для Товариства Червоного Хреста) | 0,50 |
Виконання пакувальних робіт у складських приміщеннях | 0,50 |
Сучасні технології в озелененні території | 0,30 |
Розпочни власний бізнес: практичні аспекти діяльності | 0,50 |
Надання соціальних послуг малозабезпеченим громадянам та людям похилого віку | 1,40 |
Набуття наскрізних компетенцій, умінь та навичок, необхідних для виконання основних робочих функцій на підприємстві, в установі, організації | 1,00 |
Організація надання психологічної допомоги у воєнний час | 0,30 |
Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті https://www.cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0362-68-37-95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua,
а також у Telegram Instagram Facebook YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
aбо за телефоном +38096-539-53-59.